conditii

Conditii eligibilitate:

NOU Pentru 2017:

1). Situatia scolara NU mai este necesara pentru interviul de viza (va trebui sa ai o adevereinta de student in loc);

2). Pasapoartele temporare de 1 an NU mai sunt acceptate (toti studentii trebuie sa aiba pasapoarte normale valabile 5 ani);

  • Sa ai intre 18 si 32 de ani;
  • Sa fii student inscris la facultate acreditata, master, doctorat la zi;
  • Sa poti demonstra la ambasada ca esti un student serios ce intentionaza sa-si continue studiile universitare la intoarcerea in Romania;
  • Engleza la nivel conversational;

SFATUL NOSTRU: Sa ai intotdeauna o atitudine pozitiva!

Hai sa discutam mai multe

Completeaza acum formularul online si un reprezentant Students Experience te va contacta si vei afla raspunsuri la toate intrebarile tale.

Testreveal

df gfdg dfg dfg dfg dfg dfg

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.



  or   Login
×