Documente necesare pentru dosarul work and travel:

  • copie CI;
  • cazier juridic;
  • adeverinta medic familie;
  • adeverinta de la sectia pasapoarte pentru interdictie;
  • chitanta taxa interviu viza;
  • adeverinta student: Pentru Work and Travel.

Documente pentru dosarul de ambasada:

  • copie pasaport;
  • DS 160 (pagina de confirmare);
  • DS 2019 (permis de munca);
  • adeverinta student: Pentru Ambasada SUA;
  • oferta job;
  • Fotografia pentru VIZA S.U.A. , fotografia printata trebuie sa aiba dimensiune 5.08 x 5.08 cm (2x2 inch);

Documente necesare la ambasada:

  • chitanta SEVIS;
  • pasaport in original.

*daca ai mai fost plecat:

  • trebuie pasaportul cu vizele anterioare (SUA);
  • boarding-pass-urile anterioare sau situatia intrarilor si iesirilor din SUA ONLINE AICI!

Testreveal

df gfdg dfg dfg dfg dfg dfg

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.



  or   Login
×