Internship SUA

Internship SUA

Internship-ul este o metoda prin care tinerii absolventi pot beneficia de schimb de experienta profesionala si culturala. Multe dintre metodele de business americane sunt folosite in intreaga lume. De aceea prin acest program ai ocazia sa lucrezi direct in companiile din America. Este o rampa de lansare in cariera dupa absolvirea facultatii sau masterului. Atat experienta cat si banii castigati sunt doua oportunitati ideale pentru inceputul unei cariere de succes.

De ce (sa alegi) Students Experience pentru un program de internship/training?

Acest program este o oportunitate unica deoarece:

Cine poate aplica?

Acest tip de internship/training ofera oportunitati de dezvoltare in mai multe domenii. Conditia principala este sa fii absolvent de facultate al unuia dintre urmatoarele specializari:
– Turism, IT, Maketing, Management, Business, Comert, Finante, Agronomie (NOU 2018).
SAU sa ai minim 5 ani de experienta in unul dintre domeniile amintite mai sus.

Nivelul de cunostinte al limbii engleze trebuie sa fie de nivel mediu. Nu se solicita niciun fel de certificare pentru limba engleza.
Sunt eligibili participantii care au varsta maxim/a implinita de 30 de ani.

Perioada in care se desfasora programul de internship/training poate fi de la 3 luni de zile la maximum 18 luni.

Cum poti aplica?

Daca esti interesat sa pleci cu acest program, este suficient sa ne trimiti CV-ul. Noi il trimitem in America si vei fi incadrat in programul care ti se potriveste cel mai bine. De asemenea vei avea suportul nostru pentru intocmirea dosarului, pregatirea interviului de viza cat si in pereioada petrecuta acolo.

Conditii
Eligibilitate

  • Sa ai intre 18 si 30 de ani;
  • Sa fi terminat o facultate care sa aiba relevanta cu Internship-ul pe care vreti sa-l urmati.
  • Engleza la nivel conversational

SFATUL NOSTRU: Sa ai intotdeauna o atitudine pozitiva!

Aplica ACUM!

Optiuni si costuri

Ce aveti inclus in contract

Vezi mai jos tabelul cu preturile pentru Work and Travel USA:

Internship - Scurt

2.699$

3 – 6 luni

+ 299$ taxa inscriere

+ 180$ SEVIS

APLICA!

Internship - Mediu

2.999$

7 – 12 luni

+ 299$ taxa inscriere

+ 180$ SEVIS

APLICA!

Internship - Lung

3.199$

13 – 18 luni

+ 299$ taxa inscriere

+ 180$ SEVIS

APLICA!

NOU: Internship Agronomie 2018

999$ - pret promo!

12 luni

+ 99$ taxa inscriere

+ 180$ SEVIS

APLICA!

Inscriere online

Completeaza acum formularul online si un reprezentant Students Experience te va contacta si vei afla raspunsuri la toate intrebarile tale.





Dosar

Documente necesare pentru dosarul work and travel:

  • copie CI;
  • cazier juridic;
  • adeverinta medic familie;
  • adeverinta de la sectia pasapoarte pentru interdictie;
  • chitanta taxa interviu viza;

Documente pentru dosarul de ambasada:

  • copie pasaport;
  • DS 160 (pagina de confirmare);
  • DS 2019 (permis de munca);
  • DS 7002(training plan);
  • Fotografia pentru VIZA S.U.A. , fotografia printata trebuie sa aiba dimensiune 5.08
    x 5.08 cm (2×2 inch);

Documente necesare la ambasada:

  • chitanta SEVIS;
  • pasaport in original.
  • *daca ai mai fost plecat:
  • trebuie pasaportul cu vizele anterioare (SUA);
  • boarding-pass-urile anterioare sau situatia intrarilor si iesirilor din SUA ONLINE
    AICI!

Bilete de avion

Cele mai mici preturi de pe piata

Cele mai bune conditii

Full refund in caz de refuz de viza

Prima schimbare gratuita

*pentru a beneficia de oferta noastra nu este necesar sa fii inscris in programele oferite de Students Experience (iti putem gasi cea mai buna solutie de transport chiar daca nu pleci cu Work and Travel prin agentia noastra)

CONTACTEAZA-NE!

Credit BRD

Finantare fara garantii pana la 3.000 Euro / 4.000 USD, in vederea acoperirii cheltuielilor aferente participării în acest program:

  • Taxa de program catre compania partenera BRD;
  • Taxele aferente obtinerii vizei (daca este cazul);
  • Costul transportului;
  • Alte costuri (in limita a 15% din valoarea creditului).

De ce venituri am nevoie pentru a obtine imprumutul?

Poti obtine creditul, chiar daca tu nu obtii venituri. In acest caz, putem lua in considerare venitul unuia, sau ambilor parinti.

Se accepta o gama larga de venituri: de la salarii, pensii, dividende, drepturi de autor, chirii, pana la venituri din activitati independente. Poti obtine o suma mai mare daca aduci si veniturile a maximum 3 co-imprumutati.

Am nevoie de garantii?

In cazul creditului Work&Travel, singura garantie este ipoteca mobiliara asupra conturilor tale deschise la BRD.

Cum pot sta linistit pe toata durata creditului?

Esti in siguranta pe intreaga perioada de creditare prin incheierea unei asigurari de viata care iti ofera tie si familiei tale protectie in cazul unor evenimente neprevazute (somaj, incapacitate de munca, invaliditate totala sau deces). Polita se incheie in momentul semnarii contractului de credit, pentru intreaga perioada de creditare si prima de asigurare se plateste in rate lunare.

Cum aplic?

Poti aplica pentru creditul Work&Travel daca: ai intre 18 si 29 de ani si esti inscris in programul Work & Travel din SUA sau Europa.

Hai sa discutam mai multe!

Completeaza acum formularul online si un reprezentant Students Experience te va contacta si vei afla raspunsuri la toate intrebarile tale.